Camin batrani privat

Centru modern pentru cei dragi

~ Caminul pentru batrani Arh. Mihail si Gavriil este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii batranilor, a seniorilor,persoanelor de varsta a 3-a care necesita asistenta de specialitate si acelora aflate in perioada de recuperare dupa operatie.

~ Situata intr-o zona linistita din Contesti-Dambovita, complexul, va ofera servicii de cea mai buna calitate,la standarde occidentale.

~ Casa de batrani a fost conceputa si dotata pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra.

~ Suntem o echipa cu experienta si prin pasiunea pentru ceea ce facem si dragostea cu care ii inconjuram pe oamenii in varsta ne propunem sa ne pastram statutul de referinta in domeniul centrelor de ingrijire pentru persoanele in varsta. ~

Camin batrani privat Dambovita

De ce Caminul de batrani Arh. Mihail si Gavriil

~ Unul dintre marele avantaje ale unui azil de batran,comparativ cu spitalele sau alte centre de ingrijire,consta in faptul ca elemente precum asistenta,monitorizarea sau tratamentul sunt mult mai ample si speciale.

~ Astfel, oferim servicii profesionale extinse, venim in ajutor cu asistenta de specialitate iar batranii vor dispune de ajutor pentru hranire, spalare precum si monitorizare permanenta,tratamente medicale sau terapie fizica sau psihologica.

~ La noi gasiti un loc linistit, locul unde ii pastrati aproape pe bunicii cei dragi si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita